Knjigovodstvo za obrtnike

Bez obzira jeste li u fazi pokretanja obrta ili razmišljate o promjeni knjigovodstvenog servisa, nudimo besplatne konzultacije kako bismo se mogli upoznati te kako biste dobili sve Vama korisne informacije.

Cijene za kompletno knjigovodstvo obrtnika se kreću od 350 kn mjesečno. Uz standardne usluge knjigovodstva i vođenja plaća, pratimo za klijente i poticaje. Pomoći ćemo Vam maksimalno iskoristiti poticaje koji su Vam na raspolaganju.

Nudimo knjigovodstvene usluge u Zagrebu, ali i na području cijele Hrvatske. Koristimo mogućnosti online knjigovodstva i drugih alata kako bi komunikacija bila što jednostavna, a Vama ostalo maksimalno vremena da se posvetite razvoju Vašeg poslovanja.

Poticaji za otvaranje obrta (samozapošljavanje)

Trenutno su raspoloživi poticaji unutar mjere samozapošljavanja i za otvaranje firme i za otvaranje obrta.

Cijene knjigovodstvenih usluga za obrte

Cijene kompletnih usluga knjigovodstva kreću se od 250 kn/mjesec za paušaliste. Cijena se povećava dodatnim zapošljavanjem te ulaskom u PDV sustav . Obrtnik u PDV sustavu s dodatnim zaposlenim bi imao cijenu od 850 kn/mjesec. Izrađujemo poslovne planove za HZZ.

Knjigovodstvene usluge koje nudimo

Nudimo usluge kompletnog računovodstva i obračuna plaća. Koristimo mogućnosti online knjigovodstva i drugih alata kako bi komunikacija bila što jednostavna, a vama ostalo maksimalno vremena da se posvetite razvoju Vašeg poslovanja. Zahvaljujući digitalizaciji usluge možemo primati klijente iz cijele Hrvatske.

Nazovite nas odmah na 098/1382-346 kako bismo dogovorili termin za besplatne uvodne konzultacije, gdje ćete dobiti odgovore na sva svoja pitanja i procijeniti u kojem obliku možemo doprinijeti razvoju Vašeg poslovanja.