Knjigovodstvo za obrtnike

Bez obzira jeste li u fazi pokretanja obrta ili razmišljate o promjeni knjigovodstvenog servisa, nudimo besplatne konzultacije kako bismo se mogli upoznati te kako biste dobili sve Vama korisne informacije.

Cijene za kompletno knjigovodstvo obrtnika se kreću od 4500 kn mjesečno. Uz standardne usluge knjigovodstva i vođenja plaća, pratimo za klijente i sve poticaje. Uz nas ćete imati sve informacije te ćemo Vam pomoći maksimalno iskoristiti poticaje koji su Vam na raspolaganju.

Konzultacije su za Vas bez ikakve obveze, naš jedini motiv je predstaviti Vam se kao potencijalni partner. Nazovite odmah na 098 1382 346 kako bismo dogovorili termin.

Nudimo knjigovodstvene usluge u Zagrebu, ali i na području cijele Hrvatske. Koristimo mogućnosti online knjigovodstva i drugih alata kako bi komunikacija bila što jednostavna, a Vama ostalo maksimalno vremena da se posvetite razvoju Vašeg poslovanja.

Poticaji za otvaranje obrta (samozapošljavanje)

Trenutno su raspoloživi poticaji unutar mjere samozapošljavanja i za otvaranje firme i za otvaranje obrta. Upute za poticaje su uključene u besplatne inicijalne konzultacije koje Vam nudimo.

Cijene knjigovodstvenih usluga za obrte

Cijene kompletnih usluga knjigovodstva kreću se od 450 kn/mjesec. Cijena se povećava dodatnim zapošljavanjem za 100 kn, te ulaskom u PDV sustav  200 kn. Znači obrtnik u PDV sustavu s dodatnim zaposlenim bi imao cijenu od 750 kn/mjesec. Izrađujemo poslovne planove za HZZ.

Knjigovodstvene usluge koje nudimo

Nudimo usluge kompletnog računovodstva i obračuna plaća na području Zagreba, ali i na području cijele Hrvatske. Koristimo mogućnosti online knjigovodstva i drugih alata kako bi komunikacija bila što jednostavna, a vama ostalo maksimalno vremena da se posvetite razvoju Vašeg poslovanja.

Nazovite nas odmah na 098/1382-346 kako bismo dogovorili termin za besplatne uvodne konzultacije, gdje ćete dobiti odgovore na sva svoja pitanja i procijeniti u kojem obliku možemo doprinijeti razvoju Vašeg poslovanja.