Naši klijenti o nama

Sa Aura consulting-om poslujemo od 2012. godine. Sve ove godine nas prate brzom i pouzdanom podr┼íkom. Posebno bih naglasila a┼żurnost, te elektronsku komunikaciju i razmjenu dokumentacije. Aura je stvarno pouzdan partner.

Dijana Radoj─Źi─ç, ClusterTech International d.o.o.

Najve─ça prednost rada s Aurom je ┼íto se mogu u potpunosti oslonit na ─Źinjenicu da ─çe ra─Źunovodstveni dio biti pravilno odra─Ĺen, a ja se mogu skoncentirati na samo poslovanje.

Matija Pecoti─ç, Comtech d.o.o.

Izrazito sam zadovoljan uslugom firme Aura consulting. Obzirom na velik rast posla zadnje dvije-tri godine, izuzetno mi je bitno da s knjigovodstvom komuniciram ┼íto je mogu─çe manje – jedanput mjese─Źno, naj─Źe┼í─çe kod isplate pla─çe, i mislim da se uspje┼íno dr┼żimo negdje tog prosjeka, ┼íto zna─Źi da je komunikacija i realizacija izvrsna, pa zbog toga nema nekakvih nepredvi─Ĺenih problema. Iskreno, trenutno ne mogu re─çi gdje vidim mjesta za dodatni napredak, ┼íto je vjerojatno najbolje mjerilo da smo na┼í poslovni odnos doveli do optimuma, tako da sada┼ínjim odnosom s Aurom consulting d.o.o. imam odli─Źan zalog za nove, nadam se, uspje┼íne poslovne izazove!

Hrvoje ┼Żivanovi─ç, IN GEO d.o.o.

S Aura Consultingom sura─Ĺujem ve─ç dvije godine i iznimno sam zadovoljan s uslugom, koju i dalje aktivno pobolj┼íavaju. Njihov tim pravovremeno odgovara na mailove i stoji na raspolaganju za savjetovanje o temama od svakodnevnog poslovanja do ostvarivanja prava na potpore i podno┼íenja izvje┼í─ça. Zato mogu preporu─Źiti Aura Consulting svojim prijateljima i kolegama – odnosno to sam ve─ç i napravio.

Hrvoje Nikšić, Fine Tune d.o.o.

Sa Aura Consultingom sura─Ĺujemo od samog na┼íeg osnutka, kada smo bili vrlo malen team do danas kada zapo┼íljavamo 30-ak djelatnika raznih profila. Gotovo svakodnevna suradnja u potpunosti je┬á prilago─Ĺena na┼íim potrebama, kroz razli─Źite kanale komunikacije (osobno, telefonski, e-mailom), ┼íto nama kao firmi ostavlja vi┼íe vremena za svoj posao. Kroz dugogodi┼ínju suradnju pokazali su zavidnu znanje i iskustvo, te pravovremene odgovore na sva na┼ía pitanja, te su nam postali partner na kojeg uvijek mo┼żemo ra─Źunati. Preporu─Źili bi Aura Consulting svakom tko ┼żeli stvoriti dugoro─Źan poslovni odnos i tko ┼żeli da mu ra─Źunovodstvo bude vo─Ĺeno profesionalno, te po svim aktualnim zakonskim propisima RH.

Marko Bartoluci, Libre communication d.o.o.

Uspje┼íno sura─Ĺujem sa timom iz Aura Consultinga vi┼íe godina i iznimno sam zadovoljan dosada┼ínjom suradnjom. Razmjena dokumenata mo┼że se odraditi elektronskim putem preko cloud diska ┼íto eliminira potrebu za fizi─Źkim odlaskom u njihov ured i ┼ítedi vrijeme. Tim iz Aure mi je do sada odgovorio na sva pitanja koja sam imao i povrh toga uvijek pru┼żio dodatne savjete temeljene na njihovom iskustvu. Preporu─Źio bih Auru svim potencijalnim klijentima koji tra┼że moderan knjigovodstveni servis, jer ─çe sigurno dobiti i vi┼íe nego ┼íto mo┼żda o─Źekuju.

Mladen Svraka, Zoho Certified Consultant

Kako godine idu, sve vi┼íe cijenim pojave i usluge koje mi ┼ítede trud i vrijeme. Knjigovodstvene me tehnikalije nimalo ne zanimaju, moji mail-ovi Ivi iz Aure uglavnom su ┼íturi i nestru─Źni, ┼íto je sasvim u suprotnosti s odgovorima koji pristi┼żu, bilo da se radi o obja┼ínjavanju, istra┼żivanju ili potvrdi ┼íto je u─Źinjeno. Super iskustvo!

Goran Mitrovi─ç, Guru Meditation d.o.o.

Aura Consulting je ÔÇťtailor-madeÔÇŁ profesonalni knjigovodstveni servis na kojeg se mo┼żete osloniti u svakom trenutku. Nama je bitno povjerenje i dugoro─Źni partnerski odnos, a ┼íto smo kroz sve ove godine suradnje i dobili sa Aura Consultingom.

Matija Krznar, Urban Mobility d.o.o.

Od prvog dana, ekipa iz Aura consulting bila je uz mene. Svojim stru─Źnim savjetima pomagali su mi kako tijekom procesa osnivanja moje IT tvrtke, tako i kasnije, u svakodnevnom radu. Ono ┼íto je meni kao poduzetniku jako bitno je to da Aura consulting proaktivno vodi brigu o pravovremenom i valjanom ispunjavanju svih obveza koje moja tvrtka ima, tako da mogu mirno spavati i posvetiti se samo tome kako ┼íto kvalitetnije obavljati i unaprije─Ĺivati svoju osnovnu djelatnost. ┼Żelim napomenuti da smo tijekom na┼íe suradnje razvili dobar ljudski odnos uzajamnog po┼ítovanja i uva┼żavanja, ┼íto cijeloj toj pri─Źi daje dodatnu pozitivnu dimenziju.

Dean Vitner, Wittner d.o.o.

Aura Consulting se ve─ç godinama dokazuje kao pouzdan partner s kojim imamo odnos pun povjerenja. Svojim detaljnim i osobnim pristupom zna─Źajno su nam olak┼íali navigaciju knjigovodstvenim izazovima, ┼íto nam je omogu─çilo da svoje vrijeme i energiju usmjerimo u razvoj vlastitog poslovanja. Veselimo se zajedni─Źkoj suradnji kroz godine koje dolaze!

Lovre Bošnjak, ENCODE d.o.o.