Knjigovodstvene usluge

Bez obzira jeste li u fazi pokretanja firme ili obrta ili razmišljate o promjeni knjigovodstvenog servisa pozivamo Vas u naš ured na konzultacije, kako bismo se upoznali te kako biste saznali sve Vama korisne informacije.

Nazovite nas na 098 1382 346 kako biste dogovorili prvi slobodan termin.

Nudimo usluge kompletnog knjigovodstva i obračuna plaća na području Zagreba, ali i na području cijele Hrvatske. Koristimo mogućnosti online knjigovodstva i drugih alata (dropbox) kako bi komunikacija bila što jednostavna. Ako se pitate je li s knjigovodstvom moguća kompletno elektronska komunikacija, uz nas, odgovor je – DA.

Obavještavamo naše klijente o raspoloživim poticajima!

Cijene knjigovodstvenih usluga (mjesečne)

 • 1 zaposleni, izvan PDV sustava, od 750 kn
 • 1 zaposleni, unutar PDV sustava, od 950 kn
 • Bez zaposlenih, izvan PDV sustava, od 450 kn
 • Svaki dodatni zaposlenik 100 kn
 • Paušalni obrti od 350kn

Knjigovodstveni servis po Vašoj mjeri

Iako smo konkurentni s cijenama za knjigovodstveni servis, uz nas ćete imati osjećaj da imate vanjskog financijskog direktora. Naša usluga između ostalog uključuje:

 • Osobni knjigovođa na raspolaganju
 • Mjesečni odnosno kvartalni izvještaji koji će Vam omogućiti uvid u stanje poslovanja
 • Vaš miran san, što je na kraju i najvažnije kada je odnos poduzetnika i knjigovođe u pitanju.

Promjena knjigovodstvenog servisa

Ako ste donijeli odluku o promjeni knjigovodstvenoga servisa, znajte da je to sasvim uobičajena stvar i procedura je vrlo jednostavna. Može se napraviti bilo kada tijekom godine, s tim da bivše knjigovodstvo završi određeni mjesec i preda Vam završnu bilancu, a nama je ta bilanca početno stanje i nastavljamo s normalnim radom od idućeg mjeseca. Mi smo Vam na raspolaganju prilikom primopredaje dokumentacije i provjere završnih salda. Iz našeg iskustva najkompliciranije je predaju napraviti krajem godine jer obično postojećem knjigovodstvu treba dodatno dva do tri mjeseca kako bi sve završili oko godišnjih obračuna, a novi servis u tom periodu nema početno stanje što je bitno za otvorene stavke kupaca i dobavljača.

Rješavamo zaostatke.

Odabir knjigovodstvenog servisa za nove poduzetnike

Odabir knjigovodstvenog servisa je bitna poslovna odluka. Kako ćete znati da ste dobro izabrali?

 • Bit ćete rasterećeni od administrativnih poslova kako biste se nesmetano mogli posvetiti  razvoju vlastitoga poslovanja
 • Znat ćete da ste u sigurnim rukama, odnosno da Vam poslovanje ne izlazi iz domene zakonskih okvira
 • Vaš odnos s knjigovodstvenim servisom pozitivno će utjecati na Vaš poslovni uspjeh

Možemo li Vam mi to omogućiti? Predlažemo da pogledate što naši postojeći klijenti kažu o nama te nas dođite upoznati na besplatnim konzultacijama kako biste osobno mogli procijeniti.

Ako ste novi poduzetnik, trenutno su raspoloživi poticaji za otvaranje firme i obrta. Upute za poticaje su uključene u besplatne uvodne konzultacije koje Vam nudimo. Izrađujemo poslovne planove za HZZ.

Nudimo knjigovodstvene usluge u Zagrebu, ali i na području cijele Hrvatske. Koristimo mogućnosti online knjigovodstva i drugih alata kako bi komunikacija bila što jednostavna, a Vama ostalo maksimalno vremena da se posvetite razvoju Vašeg poslovanja.