Knjigovodstvene usluge

Bez obzira jeste li u fazi pokretanja firme ili obrta ili razmišljate o promjeni knjigovodstvenog servisa pozivamo Vas u naš ured na konzultacije, kako bismo se upoznali te kako biste saznali sve Vama korisne informacije.

Nazovite nas na 098 1382 346 kako biste dogovorili prvi slobodan termin.

Nudimo usluge kompletnog knjigovodstva┬ái obra─Źuna pla─ça na podru─Źju Zagreba, ali i na podru─Źju cijele Hrvatske. Koristimo mogu─çnosti online knjigovodstva i drugih alata (dropbox) kako bi komunikacija bila ┼íto jednostavna. Ako se pitate je li s knjigovodstvom mogu─ça kompletno elektronska komunikacija, uz nas,┬áodgovor je – DA.

Obavje┼ítavamo na┼íe klijente o raspolo┼żivim poticajima!

Cijene knjigovodstvenih usluga (mjese─Źne)

 • 1 zaposleni, izvan PDV sustava, od 110 EUR
 • 1 zaposleni, unutar PDV sustava, od 140 EUR
 • Bez zaposlenih, izvan PDV sustava, od 65 EUR
 • Svaki dodatni zaposlenik 20 EUR
 • Pau┼íalni obrti od 55 EUR

Knjigovodstveni servis po Vašoj mjeri

Iako smo konkurentni s cijenama za knjigovodstveni servis, uz nas┬á─çete imati osje─çaj da imate vanjskog financijskog direktora. Na┼ía usluga izme─Ĺu ostalog uklju─Źuje:

 • Osobni knjigovo─Ĺa na raspolaganju
 • Mjese─Źni odnosno kvartalni izvje┼ítaji koji ─çe Vam omogu─çiti uvid u stanje poslovanja
 • Va┼í miran san, ┼íto je na kraju i najva┼żnije kada je odnos poduzetnika i knjigovo─Ĺe u pitanju.

Promjena knjigovodstvenog servisa

Ako ste donijeli odluku o promjeni knjigovodstvenoga servisa, znajte da je to sasvim uobi─Źajena stvar i procedura je vrlo jednostavna. Mo┼że se napraviti bilo kada tijekom godine, s tim da biv┼íe knjigovodstvo zavr┼íi odre─Ĺeni mjesec i preda Vam zavr┼ínu bilancu, a nama je ta bilanca po─Źetno stanje i nastavljamo s normalnim radom od idu─çeg mjeseca. Mi smo Vam na raspolaganju prilikom primopredaje dokumentacije i provjere zavr┼ínih salda. Iz na┼íeg iskustva najkompliciranije je predaju napraviti krajem godine jer obi─Źno postoje─çem knjigovodstvu treba dodatno dva do tri mjeseca kako bi sve┬ázavr┼íili oko godi┼ínjih obra─Źuna, a novi servis u tom periodu nema po─Źetno stanje ┼íto je bitno za otvorene stavke kupaca i dobavlja─Źa.

Rješavamo zaostatke.

Odabir knjigovodstvenog servisa za nove poduzetnike

Odabir knjigovodstvenog servisa je bitna poslovna odluka. Kako ─çete znati da ste dobro izabrali?

 • Bit ─çete rastere─çeni od administrativnih poslova kako biste se nesmetano mogli posvetiti ┬árazvoju vlastitoga poslovanja
 • Znat ─çete da ste u sigurnim rukama, odnosno da Vam poslovanje ne izlazi iz domene zakonskih okvira
 • Va┼í odnos s knjigovodstvenim servisom pozitivno ─çe utjecati na Va┼í poslovni uspjeh

Mo┼żemo li Vam mi to omogu─çiti? Predla┼żemo da pogledate ┼íto na┼íi postoje─çi klijenti ka┼żu o nama te nas do─Ĺite upoznati na besplatnim konzultacijama kako biste osobno mogli procijeniti.

Ako ste novi poduzetnik, trenutno su raspolo┼żivi poticaji┬áza otvaranje firme i obrta. Upute za poticaje su uklju─Źene u besplatne uvodne konzultacije koje Vam nudimo. Izra─Ĺujemo poslovne planove za HZZ.

Nudimo knjigovodstvene usluge u Zagrebu, ali i na podru─Źju cijele Hrvatske. Koristimo mogu─çnosti online knjigovodstva i drugih alata kako bi komunikacija bila ┼íto jednostavna, a Vama ostalo maksimalno vremena da se posvetite razvoju Va┼íeg poslovanja.