Imate svoje vlastito knjigovodstvo i zbog smanjenja troškova razmišljate o prelasku na vanjski servis?

Napravili smo analizu za Vas na bazi internoga knjigovodstva jedne zaposlene osobe:

Ako se uzme u obzir da osoba zarađuje 6.000 kn neto, ukupan trošak plaće iznosi oko 10.000 kn. Troškovi stručne literature, održavanja softvera i edukacije 500 kn i ostali troškovi zaposlenika 500. Dođe se do ukupnog troška od oko 11.000,00 kn.

Ovisno o opsegu posla i broju dokumentacije naša cijena bi iznosila od 3.000,00-6.000,00. Iznad 6.000 kn se radi o opsegu dokumentacije za kojeg biste trebali imati bar dvije osobe zaposlene interno.

Uz kompletno knjigovodstvo i vođenje plaća, nudimo i kontroling te mjesečna izvješća u kojima odgovorna osoba u roku od 5 minuta može sagledati financijsku situaciju poduzeća.

Iskustvo iz globalnih kompanija omogućit će nam da Vam uvedemo optimalni kontroling u poduzeću, a samo knjigovodstvo pretvorit ćemo kvalitetnom analitikom u izvor bitnih poslovnih informacija.

Iskustvo u radu s više od 60 klijenata jest garancija da ćemo u svakoj situaciji imati pouzdan i provjeren savjet za Vas.

Posjedujemo ekspertizu u excelu, nudimo maksimalna informatizaciju i automatizaciju poslovanja, iskustvo oko radnih odnosa, uvođenju i odabiru poslovnog softvera…